„Hozzuk tető alá az üzletet!”

Cégpolitikánk a megrendelők bizalmának elnyerése, ügyfeleink megtartása és stabil piaci pozíció elnyerése. Mindezt teljes körű, magas minőségi színvonalon végzett munkával kívánjuk biztosítani.

Generálkivitelezés

generálkivitelezés

Tapasztalt munkatársaink és építőanyag beszállítóink garanciák a minőségi végtermékre. Nagyobb projektek esetén cégünk gondoskodik a megfelelő ágazat szakembereiről és az ütemezésről, hogy Ön minél hamarabb szerkezet- vagy kulcsrakész épületet kapjon.

Költségvetés készítés

árajánlat

Cégünk folyamatosan naprakész az építőipari árak terén. Igyekszünk a lehető legolcsóbb, ugyanakkor reális ajánlatot nyújtani Önnek. Költségvetési terveink több normatívának is megfelelnek és könnyen összevethetők országos adatbázisokkal.

Szaktanácsadás, Műszaki vezetés

szaktanácsadás

Nincs tisztában napjaink építőiparának működésével? Kérdése van, de nem tudja kihez érdemes fordulni? Cégünk sokéves tapasztalatára és ismeretségére alapozva készséggel segítünk Önnek a kérdéses helyzetekben, hogy a lehető legjobban járjon!

Épületek kivitelezése, felújítása, bontása

épület kivitelezés

Építünk, A-tól Z-ig! Belső építészet (pl. gipszkartonozás), Hideg-meleg burkolás (új, bontás, helyreállítás), Festés, mázolás (külső, belső, fa- és acélszerkezet állagmegóvás), Homlokzat hőszigetelés, Vakolás, Falazás, Vízszigetelés, Nyílászárók beépítése, Tetőfedés (bádogozás, ácsmunkák), Állványozás, Zsaluzás

Műemlék felújítás

műemlék felújítás

Minden településnek megvannak a nevezetességei. Nem szabad hagyni, hogy ezek az imaházak, emlékművek, templomok, katélyok vagy népi épületek az idő vas fogának áldozatul essenek. Megbízásaink jelentős része ilyen, nagy precizitásigényű feladat.

Térburkolat, homlokzatburkolat beépítés

térburkolat

Manapság a térkő számít a legesztétikusabb és legszebb megoldásnak. A többi térburkolattal (zúzottkő, aszfalt, beton) szemben könnyen tisztántartható, egyszerűen mintázható és nem utolsó sorban: szükség esetén gyorsan felbontható és helyreállítható.

Mélyépítés, alapozás

mélyépítés

Cégünk indulásakor jelentős számú vízépítési műtárgyat vitelezett ki. Nagy gyakorlatra tettünk szert mederburkolás, aknák készítése, halastavak zsilipjei, víztörők, vízlépcsők és hidak építése terén.

Gépi és kézi földmunka

fuvarozás

Főként árkok, vízfolyások medertisztítását, mélyítését végezzük JCB munkagépekkel, szükség esetén hídépítéssel vagy hídgyűrű tisztítással egyidejűleg. Továbbá ipartelepek vízelvezetését, tereprendezését is vállaljuk.

Ároktisztítás, karbantartás, kaszálás, cserjeírtás

ároktisztítás

Ipari méretű kaszálásokat vállal cégünk egy erre alkalmas traktorra szerelhető Hidrot kaszálógépel, illetve kézi FS fűkaszákkal. Vízfolyások mederfenntartása, kaszálása illetve cserjeírtása terén több éves tapasztalattal rendelkezünk.

Fuvarozás, áruszállítás

fuvarozás

Építőanyagot, törmeléket, fát, földet vagy egyéb nehéz rakományt szállítana? Egytengelyű nehézpótkocsink mezőgazdasági vontatóval az Ön rendelkezésére áll, legyen az műút vagy földes.

Állványrendszer, építőipari gépek bérbeadása

allvanyrendszer bérbeadás

Egy-egy munka kapcsán nem kell költenie új eszközök beszerzésére. Rendelkezésünkre álló építőipari gépparkunk (tömörítő-, vibráló-, fúró-, vágó-, csiszológépek ...) és speciális zsalurendszereink, illetve állványrendszereink bérbevehetők.