Szerzői jogi nyilatkozat

Tájékoztatjuk Önt, hogy a https://www.geoepker.hu/ (továbbiakban: honlap), mint a(z) Geoépker Kft (továbbiakban: tulajdonos) szellemi tulajdonának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti!
Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben ezekkel nem ért egyet, ne látogassa a továbbiakban a honlapot!

A honlap tartalma szerzői jogvédelem alá esik!
Copyright © Geoépker Kft. Minden jogot fenntartunk!

Másolás

Jelen feltételeken túl, a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap és tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy publikálni! Engedélyezés esetén - a változtatások nélkül értendő tartalom - bármely származékos műben a forrás egyértelmű megjelölésével lehetséges. A tulajdonos beleegyezik abba, hogy Ön - személyes használatra vagy oktatási célra - ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolhassa, kinyomtathassa, illetve egyéb módon megőrizhesse. A honlap egyes elemeire, dokumentumaira további feltételek is vonatkozhatnak, amelyeket a konkrét dokumentumokban tüntetünk fel... Az ettől eltérő esetekben a magyar szerzői jogi törvények az irányadóak!

Garancia

A honlap tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a honlapon a tulajdonostól független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a tulajdonos nem vállal semmilyen természetű kifejezett vagy vélelmezett garanciát az Ön előtt megjelenő honlap szbatosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan! Beleértve, de nem kizárólagosan, a jogcímet, a jogbitorlás hiányát, a forgalomba hozhatósággal kapcsolatos vélelmezett garanciákat és a konkrét célra való alkalmazhatóságot. A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a honlapot bármikor átalakítsa, vagy elérhetőségét megszüntesse. Továbbá nem garantálja, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes lesz.

Felelősség

A tulajdonos bem felelős semmilyen közvetlen, vagy közvetett, véletlenszerű, speciális vagy következményekből eredő kárért, nyereségkiesésért vagy üzleti tevékenység megszakadásáért, amely jelen szolgáltatás(ok) használatából vagy a használat lehetetlenségéből származik, még akkor sem, ha őt előre figyelmeztették ilyen jellegű károk bekövetkeztének lehetőségére. Néhány jogrendszer nem engedélyezi bizonyos jótállások kizárását vagy korlátozását, így lehetséges, hogy a fenti korlátozások vagy kizárások Önre nem vonatkoznak. Ilyen esetekben a felelősség a törvény által engedélyezett legszűkebb mértékre korlátozódik.

Külső oldalak

A honlap tartalmazhat olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyek harmadik személy tulajdonát képezik, vagy amelyeket harmadik személy üzemeltet. Az ilyen külső weboldalakra nem érvényesek jelen szabályozások. Nyilvánvaló, hogy a tulajdonos nincs ráhatással más weboldalakra és nem vállal semmilyen felelősséget az azokon készített és ott megjelenő anyagokért. Továbbá, egy a külső oldalra utaló hivatkozás nem jelenti azt, hogy a tulajdonos támogatja az oldalt, vagy általa hivatkozott termékeket és szolgáltatásokat.

Felhasználói tartalmak

A tulajdonos nem nézi át, és nem is képes átnézni, a honlapra a felhasználók által küldött anyagokat, és nem vállal felelősséget azok tartalmáért. Amikor Ön bármilyen tartalmat küld a szerverre, például e-mailen vagy a honlap oldalain keresztül, akkor Ön egyúttal egyetért a következőkkel: (a) az anyag nem tartalmaz törvényellenes vagy más módon közlésre nem megfelelő részeket; (b) mindent megtesz annak érdekében, hogy átvizsgálja és a rongálásra, vagy kémkedésre alkalmas elemeket eltávolítsa; (c) az anyag az Ön tulajdonát képezi, vagy korlátlan joga van annak felajánlására; (d) a tulajdonos a honlapon ingyenesen megjelentetheti az anyagokat és/vagy egyesítheti saját termékeivel, elszámolási kötelezettség és felelősségvállalás nélkül; (d) a tulajdonos belátása szerint bármikor eltávolíthatja az anyagokat; (e) nem indít eljárást a tulajdonos ellen az anyagokkal kapcsolatban; (e) kártalanítja a tulajdonost, ha harmadik személy indít eljárást ellene az Ön által felvitt anyagok miatt.